Ons verhaal

Hij: een West-Vlaamse ondernemer. Vleesmarchand, familieman. Zij: de liefste oma. Ze kon toveren in de keuken. Haar receptenboekje is de hoeksteen van al onze bereidingen.

Frans & Bertha

Frans: West-Vlaams ondernemer. Vleesmarchand, familieman. Uit de tijd waar deals bezegeld werden met een simpele maar forse handdruk. 

Frans bracht letterlijk het vlees op de plank. En daar maakte zijn vrouw, Bertha, heerlijke bereidingen mee. Voor een heel regiment: kinderen, kleinkinderen, vrienden en zelfs buren. Van de buurman Roste Freddy is postuum gebleken dat hij meermaals bij Frans en Bertha aan tafel bijschoof… terwijl hij thuis al een maaltijd achter de kiezen had. Zo lekker was dat.

Drie generaties later vormen Frans en Bertha de inspiratiebron voor een lijn Vlaamse klassiekers met een eigentijdse touch. 

Stoverij, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, bolognaise, you name it. Elk gerecht wordt bereid met het grootste respect voor Bertha’s keukenprincipes: enkel vers, enkel kwaliteit en steeds lokaal. That’s the legacy. 

Daar scheppen wij, kleinkinderen, foodies en gepassioneerde koks, nog wat rock-‘n-roll bovenop. Pittige kruiding, subtiele toetsen, kortom: een eigentijdse twist. 

Samengevat: onze gerechten worden met veel liefde bereid. En dat proef je.

The Bertha Legacy

Stoverij, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, bolognaise, you name it. Elk gerecht wordt bereid met het grootste respect voor Bertha’s keukenprincipes: enkel vers, enkel kwaliteit en steeds lokaal.

That’s the legacy.