Frans & Bertha: gerechten volgens traditionele recepten met verse ingrediënten.

menu
  • onze gerechten
  • ons verhaal
  • contact

Bolognaise

Bertha’s original, met ‘vele vésche groensels’.

Vegan Bolognaise

Frans had het niet eens door.

Stoverij

Lekker langzaam geprutteld in Rodenbachbier.

Vegan stoverij

Een feestmaal, ook voor meatlovers!

Balletjes in tomatensaus

Een tijdloze Vlaamse klassieker revisited.

Veggie balletjes

Zoals Bertha het ons leerde, maar dan gewoon veggie.

Vol-au-vent met kip van 't spit

Met lekkere stukjes kip van 't spit en véél balletjes!

Vegan vol-au-vent

Hét klassieke Bertha-recept uit de goeie-ouwe-tijd, maar 100% vegan.

Carbonara

Voor fijnproevers!

Vegan carbonara

Smeuïg, met pit, helemaal Italiaans én vegan. Geniaal veelzijdig toch!?

Chili Con Carne

Tex-Mex keuken, as it should be.

Vegan Chili Sin Carne

Het paradepaardje onder de Tex-Mex-gerechten, 100% vegan!

Kip Kokos Rode Curry (Mama Thai)

Een topbereiding: smaakvol, mild pikant en 100% Thais.

Vegan Kip Gele Curry

Ook Frans smult smakelijk, tot het allerlaatste restje.

Alfredo Kaassaus

De ingrediënten spreken voor zich: Essenziale, ma così gustoso.

Vegan kaassaus

Smaakvol, licht én vegan tegelijk.

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons

© 2023 Frans & Bertha

Gerechten volgens traditionele recepten met verse ingrediënten

  • Sitemap
  • Disclaimer
  • Cookie policy
  • Privacy Policy
  • webdesign Figure8