Bertha’s original, met ‘vele vésche groensels’.
Frans had het niet eens door.
Lekker langzaam geprutteld in Rodenbachbier.
Een feestmaal, ook voor meatlovers!
Een tijdloze Vlaamse klassieker revisited.
Zoals Bertha het ons leerde, maar dan gewoon veggie.
Met lekkere stukjes kip van 't spit en véél balletjes!
Hét klassieke Bertha-recept uit de goeie-ouwe-tijd, maar 100% vegan.
Voor fijnproevers!
Smeuïg, met pit, helemaal Italiaans én vegan. Geniaal veelzijdig toch!?
Tex-Mex keuken, as it should be.
Het paradepaardje onder de Tex-Mex-gerechten, 100% vegan!
Een topbereiding: smaakvol, mild pikant en 100% Thais.
Ook Frans smult smakelijk, tot het allerlaatste restje.
De ingrediënten spreken voor zich: Essenziale, ma così gustoso.
Smaakvol, licht én vegan tegelijk.
De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.