Bolognaise

Bertha drukte haar stempel op al haar gerechten. Zo ook op deze bolognaisesaus, waar ze eigenlijk een West-Vlaamse versie van maakte. Dus met ‘stief vele vésche groensels’: ze springen er bovenuit. Ook het gehakt is op-en-top West-Vlaams: from farm to table.

Bolognaise

Bertha drukte haar stempel op al haar gerechten. Zo ook op deze bolognaisesaus, waar ze eigenlijk een West-Vlaamse versie van maakte. Dus met ‘stief vele vésche groensels’: ze springen er bovenuit. Ook het gehakt is op-en-top West-Vlaams: from farm to table.

Verse ingrediënten

Tomaten, ui, wortelen, champignons: onze spaghettisaus is een echte vitaminebom, met rundsvlees van topkwaliteit en 100% Vlaams.

Bertha’s traditioneel recept

Never change a winning team. Dit is de échte aloude Vlaamse spaghettisaus, Bertha’s signature dish.

Onze verpakking zorgt voor:

→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons