Chili Con Carne

Dit eeuwenoude Mexicaanse stoofpotje kwam pas internationaal op de kaart nadat het Amerikaanse leger er in de grensstreek mee in contact was gekomen. Vandaag is het een mondiale klassieker. Onze versie: kruidig West-Vlaams gehakt, verse groenten en een uitgebalanceerde kruidenmix. Van een smaakbommetje gesproken. Buen provecho!

Chili Con Carne

Dit eeuwenoude Mexicaanse stoofpotje kwam pas internationaal op de kaart nadat het Amerikaanse leger er in de grensstreek mee in contact was gekomen. Vandaag is het een mondiale klassieker. Onze versie: kruidig West-Vlaams gehakt, verse groenten en een uitgebalanceerde kruidenmix. Van een smaakbommetje gesproken. Buen provecho!

Verse ingrediënten

West-Vlaams gehakt, chilipeper, tomaat, rode kidney bonen, maïs en flink wat kruiden.

Het recept

De typische tex-mex keuken maakt flink wat zijsprongetjes. Met deze bereiding grijpen we terug naar het Mexicaanse origineel: mét gehakt. Chili con carne, as it should be

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons