Vegan Chili Sin Carne

Het paradepaardje onder de Tex-Mex-gerechten, maar dan met vegan gehackt op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Zo lekker dat je er de meest fervente carnivoren moeiteloos mee om de tuin leidt. Uiteraard niet zonder een handvol verse groenten en een pittige chili-kruiding.

Vegan Chili Sin Carne

Het paradepaardje onder de Tex-Mex-gerechten, maar dan met vegan gehackt op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Zo lekker dat je er de meest fervente carnivoren moeiteloos mee om de tuin leidt. Uiteraard niet zonder een handvol verse groenten en een pittige chili-kruiding.

Verse ingrediënten

Verse groenten, een heerlijke getomateerde saus en een spicy chili-kruiding om ai caramba tegen te zeggen.

Het recept

Back to basics. We grijpen terug naar het originele Mexicaanse recept. En uiteraard met gehackt in de plaats van gehakt, dus 100% vegan.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons