Vegan vol-au-vent

Nog zo’n Bertha klassieker, helemaal geprepareerd volgens de nauwgezette regels van de kunst. Bertha’s kunst. Wel één verschil: de stukjes kippenvlees werden vervangen door kipstuckjes: een vegan, lekker alternatief op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer.

Vegan vol-au-vent

Nog zo’n Bertha klassieker, helemaal geprepareerd volgens de nauwgezette regels van de kunst. Bertha’s kunst. Wel één verschil: de stukjes kippenvlees werden vervangen door kipstuckjes: een vegan, lekker alternatief op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer.

Verse ingrediënten

Alle goeie ingrediënten van deze Vlaamse klassieker, maar dan met vegan kipstuckjes in de plaats van kipstukjes.

Het recept

Het klassieke Bertha-recept uit de goeie-ouwe-tijd, maar dan 100% vegan.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons