Vol-au-vent

Ook hier weer drukte Bertha haar culinaire stempel op deze Vlaamse klassieker. Onze vol-au-vent, aka ‘volovang’, wordt gekenmerkt door de kwalitatieve stukjes kippenvlees én, zeer belangrijk, de vrolijke balletjes kippengehakt. De kunst bestaat erin om strategisch uit de pot te scheppen zodat je zoveel mogelijk ‘bollekes’ meegraait. Faites-vos-jeux!

Vol-au-vent

Ook hier weer drukte Bertha haar culinaire stempel op deze Vlaamse klassieker. Onze vol-au-vent, aka ‘volovang’, wordt gekenmerkt door de kwalitatieve stukjes kippenvlees én, zeer belangrijk, de vrolijke balletjes kippengehakt. De kunst bestaat erin om strategisch uit de pot te scheppen zodat je zoveel mogelijk ‘bollekes’ meegraait. Faites-vos-jeux!

Verse ingrediënten

Kippen van eigen bodem: West-Vlaamse topkwaliteit. Tel daarbij de knapperige champignonkwartjes en tal van superverse ingrediënten gesourced bij onze lokale partners.

Bertha’s traditioneel recept

Vol-au-vent is hard labeur. Bertha begon er ’s morgens vroeg mee. Kippenbouillon maken, bolletjes rollen, etcetera. Maar het resultaat was en is onovertroffen. Aan het recept sleutelen zou zonde zijn. Vandaar een vintage vol-au-vent, as it should be.

Onze verpakking zorgt voor:

→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons