Vol-au-vent met kip van 't spit

Ook hier weer drukte Bertha haar culinaire stempel op deze Vlaamse klassieker. Onze vol-au-vent, aka ‘volovang’, wordt gekenmerkt door de verse malse stukken kippenvlees van kippen van eigen bodem recht van het kippenspit, waardoor je de smaak van de gebraden kip proeft in de vol-au-vent. West-Vlaamse topkwaliteit!

Tel daarbij de vrolijke balletjes kippengehakt, de knapperige champignonkwartjes en tal van superverse ingrediënten van onze lokale partners en er ontstaat een premium vol-au-vent waarvan iedereen blijft smullen tot de pot is uitgelikt. De kunst bestaat erin om strategisch uit de pot te scheppen zodat je zoveel mogelijk ‘bollekes’ meegraait. Faites-vos-jeux!

Vol-au-vent met kip van 't spit

Ook hier weer drukte Bertha haar culinaire stempel op deze Vlaamse klassieker. Onze vol-au-vent, aka ‘volovang’, wordt gekenmerkt door de verse malse stukken kippenvlees van kippen van eigen bodem recht van het kippenspit, waardoor je de smaak van de gebraden kip proeft in de vol-au-vent. West-Vlaamse topkwaliteit!

Tel daarbij de vrolijke balletjes kippengehakt, de knapperige champignonkwartjes en tal van superverse ingrediënten van onze lokale partners en er ontstaat een premium vol-au-vent waarvan iedereen blijft smullen tot de pot is uitgelikt. De kunst bestaat erin om strategisch uit de pot te scheppen zodat je zoveel mogelijk ‘bollekes’ meegraait. Faites-vos-jeux!

Verse ingrediënten

Verse malse stukken kippenvlees van kippen van eigen bodem recht van het kippenspit, waardoor je de smaak van de gebraden kip proeft. Tel daarbij de knapperige champignonkwartjes en tal van superverse ingrediënten gesourced bij onze lokale partners.

Bertha’s traditioneel recept

Vol-au-vent is hard labeur. Bertha begon er ’s morgens vroeg mee. Kippenbouillon maken, bolletjes rollen, etcetera. Maar het resultaat was en is onovertroffen. Aan het recept sleutelen zou zonde zijn. Vandaar een vintage vol-au-vent, as it should be.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons